GESTIÓ DE MENJADORS ESCOLARS

  • Diferents tècniques culinàries, procurant que aportin el menys greix possible i  afavorint el gust dels aliments.

  • Racions acompanyades de pa, generalment integral.

  • Tipus de peix segons disponibilitat del mercat: lluç, mero, caço, cua de rap, bacallà, salmó, tonyina, bonítol...

  • Només un cop al mes aliments precuinats.

  • La fruita variarà segons temporada.

  • Implantació del Pla APPCC assegurant la higiene i la qualitat dels aliments.

  • Menús consensuats per una dietista amb l'equip de cuina, coordinació i l'AMPA.

  • Valoracions trimestrals de la qualitat del menjador.

LA NOSTRA MANERA DE CUINAR

  • Cuinem amb productes de temporada i de proximitat

  • Ens basem amb la dieta mediterrània, cuinant amb oli d'oliva i productes de la terra

  • Un 80% del producte que utilitzem és ecològic

  • Treballem amb producte fresc

  • Cuinem tant in situ a les escoles com en línia calenta (càtering) desde la nostra cuina central a Cardedeu

LA GESTIÓ DEL PERSONAL

  • Selecció i contractació de personal  (monitors, coordinadors, cuiners, auxiliars de cuina)

  • Remuneracions segons conveni

  • Assegurança de responsabilitat civil i accidents

  • Gestió de prevenció de riscos laborals

  • Formació gratuïta pel personal (primers auxilis, manipulació d'aliments,...)

LA GESTIÓ DEL MENJADOR

COMUNICACIÓ AMB LA FAMÍLIA

  • Valoració diària de l'infant d'Educació Infantil

  • 3 informes anuals (desembre, març i juny)

  • Anàlisi dels progressos respecte comportament i hàbits

REUNIONS PERIÒDIQUES

  • Amb la direcció de l'escola

  • Amb l'AMPA/AFA/AFI

  • Amb el /la coordinador/a i equip de monitors/es

GESTIÓ DIÀRIA D'INCIDÈNCIES

  • Seguiment diari del servei

  • Gestió d'altes i baixes d'alumnes al menjador

  • Substitucions de personal

  • Atenció telefònica de 9:00h a 18:00h

EDUQUEM AL MENJADOR

  • Ràtios per sobre de les obligatòries ​

  • Activitats, jocs i tallers optatius durant el temps de lleure

  • Cada etapa educativa treballarà a partir d'uns objectius específics corresponents a les competències treballades pels alumnes

  • Dinars temàtics